Home » Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer voor www.bysorcia.nl
by Sorcia (Kamer van Koophandel 59756349), hierna te noemen by Sorcia, verleent u hierbij toegang tot www.bysorcia.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

by Sorcia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
by Sorcia spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met by Sorcia. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan by Sorcia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen en afbeeldingen liggen bij by Sorcia. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen en afbeeldingen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van by Sorcia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

voor 12:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!

Vor 12:00 bestellen, am nächsten Tag verschickt!

géén verzendkosten vanaf € 25 (NL)

ab € 50 kein Versandkosten (DE/BE)

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »