Home » Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden

Op onze website kun je gebruik maken van diverse betaalmethoden. Betalingen kun je doen via de services van Multisafepay, middels bankoverschrijving of achteraf betalen via Billink (www.billink.nl).

Betaling via iDeal
Voor het gebruik van iDeal brengen wij jou geen extra kosten in rekening.
De voordelen van het gebruik van iDeal:
> jouw betaling wordt direct verwerkt zodat de bestelling sneller wordt verwerkt en verzonden
> jouw betaling verloopt via de vertrouwde en betrouwbare betaalomgeving van jouw bank


Betaling via creditcard of buitenlandse bankcard-service
Je kunt ook kiezen voor betaling met creditcard en andere cardservices. Voor het gebruik van deze services berekenen wij geen opslagpercentage.


Betaling via de bank
Je kunt ook kiezen voor betaling via een bank-overschrijving. Voor deze dienst brengen wij geen extra kosten in rekening. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling verzonden.


Achteraf betalen via Billink
Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”). Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door by Sorcia overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen.


Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties. Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren.

De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur een contractuele rente van 0,75% per maand (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen. Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herinnerings- en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de vordering is overgedragen.

voor 12:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!

Vor 12:00 bestellen, am nächsten Tag verschickt!

géén verzendkosten vanaf € 25 (NL)

ab € 50 kein Versandkosten (DE/BE)

Design by InStijl Media | Powered by Lightspeed RSS

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »